söndag 31 augusti 2014

S Ö N D A G


foto: Sofia Adelin, fialinsstil.blogspot.se

Ett loppisfynd som hade passat att ta med sig ut i skogen och fylla till bredden med svamp. Men istället ska den få fyllas med vinflaskor och lite annat smått och gott på bänken i vårt kök. Kanske hade passat bättre in i sommarstugan, men jag gillar att blanda in lite gammalt mot de högblankvita skåpsluckorna här hemma. 

Mitt bidrag till söndagsbilden i FABRIKEN

torsdag 28 augusti 2014

B R U D S M I N K N I N G





 foto: Sofia Adelin, fialinsstil.blogspot.se

Här kommer lite foton från en brudsminkning jag gjorde för någon vecka sedan på min vän Frida.

Jag lade en ganska neutral sminkning med fokus på ögonen.  Först primer Beauty flash från Clarins. Foundation Chanel Perfection Luminere. Ögonskuggor i gråbruna toner och ljusa skimmer skugga, Make up store och FACE och Dior. Rouge Chanel, rose initial. På läpparna hade vi ett beigerosa läppstift  från och sedan Clarins Instant Light nr4. Frida ville ha mycket fransar så vi satte även lösögonfransar.

Grattis Frida och Alexander, ni var magiskt vackra på er stora dag.

Det är så roligt att få sminka brudsminkningar, mer sånt tack!

söndag 24 augusti 2014

P I N K I N S P I R A T I O N



foto: Sofia Adelin, fialinsstil.blogspot.se

Ute regnar det konstant och idag hänger vi mest inomhus. 
Behöver lite färg i det grå vädret och inspireras av detaljer i rosa toner. Tänk att man kan tycka att en sula kan vara så fin, eller ett oanvänt chanelrouge. Detta får bli min färgklick och söndagsbild i FABRIKEN en grå dag som denna.


torsdag 21 augusti 2014

T G C 0 2 1




 foto: Sofia Adelin, filainsstil.blogspot.se

Nu luktar mina cashmere- och sidentröjor kokos och apelsin. Fick denna av en god vän. Gillar verkligen produkterna från T A N G E N T G CFina flaskor, etiketter och god doft. Tummen upp helt enkelt. Tänk att man numera till och med har eget schampo till sina fintröjor...ha ha. Galet men jag gillar det.

V A R D A G S R U M





foto: Sofia A, fialinsstil.blogspot.se

FABRIKENs torsdagsteman sparkar igång igen efter sommaruppehåll och idag är temat vardagsrum. Kom på det alldeles för sent på kvällen när det hade mörknat ute och jag får därmed bjuda på några gamla foton från från vårt vardagsrum som jag hade i mobilen. Ni finner också en länk till ett av mina tidigare inlägg från vårt vardagsrum HÄR.

Nu när det börjar bli höst är jag så sugen på att göra om i vårt vardagsrum, blir alltid sugen på ny inredning när hösten kommer krypande. Jag vill ha en ny soffa, nya tavlor på väggarna och en massa nya inredningsdetaljer...kanske lite färg t.o.m. Frågan är hur smart det är att köpa en ny soffa med småbarn som kladdar och använder soffan till hoppborg? Får bli att satsa på lite nya detaljer och kanske till och med måla en nya tavla, har lite tankar på nya motiv.

I morgon är det fredag och jag nästan hoppas att regnet och rusket håller i sig så vi kan tända brasan för första gången på väldigt länge. 

Önskar er en trevlig helg!

onsdag 6 augusti 2014

I N S P I R A T I O N







inspirationsfoton från min pinterest

Bilder som inspirerar mig just nu. Vi går åt hösten och jag dras åt jordiga toner och kan inte sluta längta efter fina höstkläder.

tisdag 5 augusti 2014

G E T S U P E R P R I N T S F O T O N




foto: Sofia Adelin, fialinsstil.blogspot.se

Tänk vad jag har saknat det här med att man framkallar riktiga foton. För några veckor sedan gjorde jag slag i saken och beställde instagramfoton från getsuperprints. Snabbt och smidigt och nu pryder de små fotona väggen i trappuppgången här hemma. 

fredag 1 augusti 2014

D E T A I L S B E D R O O M





foto: Sofia Adelin, fialinsstil.blogspot.se

Några detaljer från vårt sovrum.
Vill tipsa om de vita knopparna som kommer från IKEA, de heter ENUDDEN och kostar endast 19 kr/2 st. Billiga, praktiska och tummen upp för den stilrena designen.

Plansch från Röhsska. Halsband från COS. Väska från Leva Cafe & Hemma och en liten katalog från Filippa K....så sugen på höstkläder nu!