lördag 29 mars 2014

B & W F Y N D















 foto: Sofia A, fialinsstil.blogspot.se

Igår var det en härlig fredag. Solen sken och jag tog ledigt från jobbet vid lunchtid, hämtade barnen och tog med dem på en liten loppisrunda. Hittade lite småfynd, allt i svart och vitt....igen. Här ser ni fynden och det var inte bara jag som fyndade, även barnen fyndade en liten fin bil som ninja turtels fick flytta in i :)

Hoppas ni får en fin lördag i den härliga vårsolen!

A L L T I H E M M E T


 foto: Sofia A, fialinsstil.blogspot.se

Just nu hittar du vårt hem i Allt i hemmet. Det är snart två år sedan de var här och fotade och stylade...så mycket förändringar har skett i vår hem sedan dess....nya möbler och nya renoveringar. Men så kommer det väl alltid att vara...ett hem är föränderligt, man ändrar och hittar nya inredningsprylar.

onsdag 19 mars 2014

V O U G E M O D E L S







foto: Sofia A, fialinsstil.blogspot.se

Om du likt mig gillar vackra mode och modellfoton är denna lilla söta VOUGE-bok dagens tips. Vackra foton på olika VOUGE-modeller genom tiderna. 
Inköpt på Adlibris.

söndag 16 mars 2014

N Y T T I V A R D A G S R U M M E T






foto: Sofia A, fialinsstil.blogspot.se

Vi har ganska länge varit trötta på vår stora Marimekko tygtavla som vi haft i vårt vardagsrum, så den tog vi ner i helgen. Med två nya hyllplan, fyra konsoler och lite smått och gott fick vi in lite nytt i vårt vardagsrum. Gillar verkligen min nya grå kruka som Sarah Widman har designat....vill ha fler sådana till vardagsrummet nu. 
Och så en liten ranunkel för lite färg...rosa såklart :)

Hoppas att ni alla har haft en skön helg!

foto: GRANIT

Jippie, äntligen en pool som inte är i en skrikig färg, heja GRANIT. 
Jag vet....jag kan tyckas vara en hemsk förälder...tror säkert att mina barn helst hade velat ha en pool i glada färger med fina figurer på. Men nu är det ju så att det inte passar in i vårt svart-vita hem och trädgård ;) Nä...den här kommer bli finfin på vår altan i sommar. Med färgglada leksak i istället...

fredag 7 mars 2014

D - S O M I D E T A L J E R







 foto: Sofia A, fialinsstl.blogspot.se

Några detaljer från vardagsrummet...