söndag 20 oktober 2013

L A Z Y S U N D A Y

foto: Sofia A, fialinsstil.blogspot.se

Söndag....lata härliga söndag. Så jäkla skönt med en regnig söndag när man bara kan lata sig. Äta lite godis, krypa upp i en hörna och bara gosa in sig i en filt. Tända en brasa och busa massor med barnen. Inga måsten, bara vara. Visst är det härligt!

Bjuder idag på lite söndagsbilder från vår veranda. 
Olivträden har tagits in för vintern och vi har även tagit in en gammal militärsäng och har den numera som dagbädd. Mysigt att krypa upp med barnen och läsa böcker eller bara ta en middagslur.  Sen har jag hittat denna gamla flaska ute i stugan och den fick genast följa med mig hem. Tror att det är en gammal kolsyreflaska, någon som vet? Visst är den fin?!

Till min stora glädje har även FABRIKEN återupplivats efter ett litet uppehåll denna söndag. Så himla kul! Min inspiration kom genast tillbaka med den. Heja Tina! Hoppas vi nu kan hålla Fabriken vid liv, jag är redo att dra mitt strå till stacken och hjälpa till om så behövs....för åhh vad jag har saknat FABRIKEN och alla härliga bloggvänner man har kommit i kontakt med här :)

Ha en skön söndag alla fina där ute.

7 kommentarer:

 1. Fina, fina bilder! Gillar verkligen din stil :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Annika :)
   Och jag gillar din stil! Vi gillar lika liksom......

   Radera
 2. Visst är det kul att vi är igång i Fabriken igen. Härligt!
  Och dina bilder är så fina!!!!

  Fortsatt skön söndag,
  u.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja...inspirationen har trutit ett tag här, minst sagt, men nu kände jag att den kom tillbaka med FABRIKEN :)

   Radera
 3. Ja vidast är det härligt med fabriken och det stora nätverket som finns där. Vad fint du har det :) mvh. living by Miriam

  SvaraRadera
 4. Ja vidast är det härligt med fabriken och det stora nätverket som finns där. Vad fint du har det :) mvh. living by Miriam

  SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA...JAG BLIR SÅ GLAD OM DU SKRIVER EN RAD!