söndag 3 november 2013

P I N K L I L Yfoto: Sofia A, fialinsstil.blogspot.se

Söndag och dags för söndagsbild i FABRIKEN.
Inför varje helg försöker jag köpa hem nya snittblommor. Favoritblomman just nu är ljusrosa liljor. De håller sig nästan en hel vecka och ger lite extra liv i den mörka, regniga hösten. 

Hoppas ni alla har haft en skön helg! 

4 kommentarer:

 1. Åh liljor som är så vackra, men för min del doftar de lite för starkt. Jag har hört att man ska klippa bort deras pistiller (de där fröiga små utskotten) så doftar de mindre. Har inte testat. Det kanske är en myt. Men, otroligt vackra blommor :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det där är ju ett stort problem med liljor. Men det finns de som inte doftar så starkt, kolla med blomsterbutiken. Jag klipper bort pastillerna men det hjälper inte mot doften.... Men däremot slipper man få gula fläckar av pastillfröet...det färgar ju av sig sjukt mycket och omöjligt att få bort. Kul att du kommenterar lite då och då, alltid kul med kommentarer! Kram

   Radera
  2. Jamen just, jag måste ha blandat ihop det där med pastillerna och att de ska bort för att dämpa doften. Du har rätt, det där fina frömjölet faller ju bara man tittar på en lilja :D Jag ska absolut kolla med killarna på Hötorget (där jag brukar köpa min fredagsbukett) om de har liljor med aningens lite mindre doft. För de är ju så vackra :D Tack för tipset!
   Ha det bra
   Kram

   Radera
 2. Ja nu är tiden inne för att börja köpa snittblommor igen. Trädgården bjuder inte längre på så mycket blommor och man behöver verkligen muntras upp med lite färg. Det får nog bli en tur till blomsteraffären i morgon :)

  Ha en fin helg!
  /Jenny

  SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA...JAG BLIR SÅ GLAD OM DU SKRIVER EN RAD!