torsdag 1 januari 2015

B L U E I N S P I R A T I O N


foton: pinterest

Jag gillar ju egentligen att lägga ut egna foton men tills jag kommer igång med min kamera igen bjuder jag på lite inspiration från pinterest. Jag har satt ihop lite bilder jag gillar i den blå skalan, tycker att det är så fint ihop med lite jordiga färger. Är sugen på att måla om ett av killarnas rum här hemma i en liten blågrå kulör men sen gillar jag ju vita väggar och ljuset det för med sig. Får bli att tänka vidare på om jag ska göra slag i saken och köpa hem lite färg och en roller. 

Hoppas ni mår bra så här dagen efter nyårsfirandet. Själva har vi sjukstuga här hemma och vårt nyårsfirande var inte så glammigt igår. Vi somnade hela familjen i soffan långt innan tolvslaget...men sen vaknade jag är alla grannar började skjuta raketer, tog fram två glas bubbel och skålade med mannen min...sen somnade vi om.
Men idag är vi pigga och förmodligen mycket piggare än många andra som kanske hade riktigt roliga fester igår med mycket bubbel :)  

1 kommentar:

  1. It was very useful for me. Keep sharing such ideas in the future as well. This was actually what I was looking for, and I am glad to came here! Thanks for sharing the such information with us.

    SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA...JAG BLIR SÅ GLAD OM DU SKRIVER EN RAD!