måndag 28 december 2015

U T M E D J U L E N


foto: 1, 2, 3  inspiration pinterest,  4 melostudio

Nu är julen över för denna gången, jag älskar julen men visst är det alltid lite härligt att få slänga ut julen och blicka framåt. Nu vill jag ut med granarna och få in färska snittblommor, magnolia och körsbärsgrenar i glasvaser. Jag vill göra om här hemma...har varit lite för lite hemmafix på sistone och börjar få abstinens, det kliar i inredarefingrarna. Ett projekt jag hoppas kunna ta tag i i vår är att slippa alla våra grangolv och luta och såpa dem. Sen väntar jag in nya fåtöljer till vår glasveranda, har beställt två riktigt fina fåtöljer som ni ska få se mer av när de kommit på plats. 

Hoppas ni likt jag får njuta av lite julledighet. Härligt att det äntligen kommit lite snö, älskar hur det ljusar upp hela tillvaron.

3 kommentarer:

 1. Hejsan! Såg ert fina hem i ett gammalt nummer av Allt i hemmet. Tänkte fråga om du har något inredningskonto på Instagram där jag kan följa dig :) ha en fin dag!

  SvaraRadera
 2. Lika mycket som jag älskar att plocka fram julen, lika skönt är det att städa undan...
  Nyfiken på de där fåtöljerna, har själv letat i över ett år efter fåtölj med hög rygg men ändå nätt modell som dessutom är hyfsat bekväm. Verkar vara en omöjlig kombination.

  SvaraRadera
 3. Älskar ljuset som kommer igenom lägenheten i sista bilden och golvet!

  SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA...JAG BLIR SÅ GLAD OM DU SKRIVER EN RAD!