onsdag 7 november 2012

L I L L E P L U T T S R U M


foto: Sofia A, fialinsstil.blogspot.se
 
Här kommer lite bilder från lillemans rum. Även här är basen vitt och grått men med inslag av olika blå toner. Soffa bord och matta kommer från Ikea. Kuddarna är från Ikea, Lagerhaus och kudden med knappar kommer från en möbeltapetserare i Sthlm. Fladdermusen har jag själv gjort i syslöjden när jag var i 13 års åldern och nu är jag glad att jag har sparat den...den var inte lika passande i mitt tonårstjejrum. Den fina vimpeln har en fin vän sytt. Den gamla skolbänken har vi fått av mina svärföräldrar. Zinkburk från Granit, den blå CAP burken har jag fått från min mamma, den fick hon sitt första godis i....måste ha smakat extra gott när man fick det i en sådan fin burk. Boken BABY GUEST BOOK har jag fått av en kär vän. Jag kan jag verkligen rekommendera den som bra gebortpresent till någon nyfödd. Den är väldigt fin även inuti. Finns att köpa på Designtorget.2 kommentarer:

 1. Hej!
  Vilken undebart fin o inspirerande blogg du har!
  Jag undrar hur ni gjorde väggen i lillemans rum? Är de spacklat med något eller har ni målat med nån färg? Ser precis ut som jag vill ha det i mitt sons rum.

  Mvh Sandra

  SvaraRadera
 2. Tack Sandra för dina fina ord, blir så glad. Fick tips i färgaffären att det finns en finkorning sand i ett paket som man kan blanda i färgen för att få putskänsla. Vi målade sen hela väggen, lät den torka och gick sedan på och slipade med fint sandpapper för att få den ruffiga looken. Blev supernöjda med resultatet. Lycka till med din vägg! Ha en bra dag, Sofia

  SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA...JAG BLIR SÅ GLAD OM DU SKRIVER EN RAD!