torsdag 22 augusti 2013

E N P L A T S A T T V Ä X A P ÅMobilfoton: Sofia A, fialinsstil.blogspot.se

Torsdag och åter igen dags för FABRIKENS torsdagsteman efter ett långt sommaruppehåll. Idag är temat EN PLATS ATT VÄXA PÅ.
Eftersom jag lider av tidsbrist just nu får det bli lite gamla foton från barnens rum. Jag vet att det är världens sämsta kvalitet på fotona som är tagna med mobilen, men jag tänker så här...hellre lite dåliga foton än inget inlägg alls.

Ja barnens rum förändras verkligen efter hur de växer. Just nu kan jag styra inredningen ganska bra, men tänk om sisodär en 10 år när de förmodligen tycker att mamma har jättetöntig smak och vill fixa deras rum på sitt eget sätt och det ligger klädhögar slängda här och där. Nä, de får minsann tycka lika som mig och ordning och reda ska det vara. Blir spännande att se hur rummen kommer se ut, det återstår att se, ha ha! 

Gå in på FABRIKENS hemsida och hitta en salig hög av olika härliga bloggar.

4 kommentarer:

 1. Dina bidrag tll Fabriken är alltid av hög kvalitet stilmässigt:) Och visst är det bättre med mobilbilder än ingenting alls! Mycket bättre:)

  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men tack...det värmer med sådana fina ord!
   Kram Sofia

   Radera
 2. Instämmer med Fabriken.
  Mina tonåringar har minsann egen "konstig" stil. Flickan inreder så tusan och pojken skulle inte kunna bry sig mindre. Och jag har gett upp :)
  Linnéa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja....kan tänka mig att det kliar i fingrarna när ens tonåringar inreder på "sitt sätt" ha ha.

   Radera

KOMMENTERA GÄRNA...JAG BLIR SÅ GLAD OM DU SKRIVER EN RAD!