måndag 19 augusti 2013

F O R M E X F A V O R I T E R


 


 foto: Sofia A, fialinsstil.blogspot.se

Här kommer några av godbitarna från årets FORMEX mässa. 
Jag ska erkänna att jag var lite besviken på mässan, hade förväntat mig att se något 'nytt'...men det var liksom mycket samma lika...man hade sett det mesta innan.

Man ser ju i alla fall vad jag drogs till.....det gamla vanliga svartgråvita och med inslag av metall. Känner mig så craaaazy :)

Mina favoriter på mässan var danska Menu, fantastiskt fina grejer!!! Nicolas Vahé blev jag inte heller besviken på, fin monter och sanslöst goda små smakprover. House doctors monter var också en av de finast och det mesta i montern skulle jag vilja ha här hemma. 
Snart 4 mån kvar till jul, känns avlägset... men när jag såg de fina paketen från en paket/pappersleverantör blev jag sjukt sugen på att göra fina julklappar och när jag sedan såg House Doctors SNOW, ja då kände jag att SNOW får gärna flytta in hos mig i jul fastän jag börjar bli trött på bokstäver. Det kändes ändå som något nytt inom julpyntsfronten, jag som inte är mycket för julpyssel i form av tomtar och troll :)

Det kommer fler foton från Formex framöver, har mobilen full av foton som jag vill dela med mig. Men detta får räcka för idag.

2 kommentarer:

 1. Vissa saker tål verkligen att upprepas som metaller och marmor, så förbaskat snyggt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja...en kombo som man inte tröttnar på...inte på ett tag i alla fall.
   Om något år tycker man säkert annorlunda :)

   Radera

KOMMENTERA GÄRNA...JAG BLIR SÅ GLAD OM DU SKRIVER EN RAD!