lördag 21 september 2013

S H E C R E A T I V E S L I S A B E N G T S S O N

mobilfoton: Sofia A, fialinsstil.blogspot.se

I torsdags var jag på en She creative föreläsning, denna gång var det kreatören Lisa Bengtsson som var och föreläste på Public Studio här i stan. Vilken härlig tjej hon var Lisa! Egentligen är Lisas produkter långt ifrån min stil. Det hon gör är jättefint men lite för mycket färger för min smak. Jag är ju en sådan där tråkig svartvitgrå tjej som gärna skulle vilja ha mer färg i vårt hem men det går liksom bara inte, ha ha. Hennes taxar är ju dock i min färgskala, svartvitt, och man kan ju inte annat än att tycka att de är charmerande söta med hattar och glasögon. Skulle gärna ha en tax i något av barnens rum.

Under föreläsningen bjöds det på supersöta cupcakes och cakepops som Petra från Käck kaka hade bakat. Gå in på hennes blogg och e-butik om du gillar sådana här fina bakverk, du kommer inte bli besviken. www.kackkaka.se

Jag är så glad att jag har gått med i detta nätverk, man mår så bra efter varje träff. Att få träffa en massa likasinnade kvinnor och få möjligheten att lyssna till grymma kreatörer är heeeelt fantastikt. Går alltid med ett leende på läpparna när jag går från en Sheträff. Så ett stort tack till Lisa denna gång...och ett lika stort tack till de fyra tjejer som driver She här i Jkpg! HEJA ER NI GÖR ETT FANTASTISKT JOBB!

2 kommentarer:

KOMMENTERA GÄRNA...JAG BLIR SÅ GLAD OM DU SKRIVER EN RAD!