onsdag 27 maj 2015

F A I R Y T A L E B Y L A N D S T E D T / B Å Å T H
 Fairytale by Landstedt/Bååth
AD/Styling: Katrin Bååth Foto: Sara Landstedt

Här kommer ett litet smakprov på underbara verk från Fairytale by Landstedt/Bååth.
Detta är ett fotoprojekt som är skapat av Art Director och Stylist Katrin Bååth och Fotograf Sara Landstedt. De är två fantastiska tjejer med sinne för det där lilla extra och jag kan lova er att det märks, allt är så välplanerat och fint in i minsta detalj att man får gåshud. 
Det kommer att finnas 41 st unika verk samt 6 st limiterade affischer och om du blir sugen på att se alla dessa och förmodligen också blir sugen på att köpa en eller flera av dem, så klicka in på fairytale.nu där en webshop öppnar den 29 maj, men häng på låset!

Jag är övertygad av att ni kommer att få se mycket av dessa verk och tjejer framöver, på bloggar, i inredningsmagasin...ja jag tror de kommer dyka upp båda här och där som ett riktigt stjärnskott!

Som god vän har jag fått följa detta projekt mycket nära och det ska bli så roligt att få se slutresultatet på vernissagen i morgon!

Jag hoppas kunna visa er mer foton från vernissagen inom kort här på bloggen. 

Jag önskar Sara och Katrin stort Lycka till!

1 kommentar:

  1. Har du slutat blogga sweetie? Saknar bloggen oerhört.

    Förresten. Jag har ett skitbra tips till dig!
    Om man som jag, är tokig i märkesvaror och kvalitet, finns det en undersökningssite, där man gör undersökningar som man får betalt för i form av poäng som man sedan kan shoppa för. Allt från Kay Boyesen till KitchenAid produkter finns. Perfekt för såna som mig som inte riktigt har råd att köpa sånt annars. Prylarna man plockar ut blir alltså helt gratis! Jag hittade länken här. Där står all info man behöver veta. http://goo.gl/BepLJk

    SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA...JAG BLIR SÅ GLAD OM DU SKRIVER EN RAD!