söndag 30 augusti 2015

H Ö S T M O O D foto:inspiration från min pinterest

Nu är är snart augusti slut och därmed snart också sommaren. Vi går in i september som kan bjuda på ljuvliga höstdagar med klart väder och krispig luft. Man kan ta långa promenader som fyller lungorna med energi. Kvällarna blir mörkare och man går in i en förändring. Det är inte bara att man går in i en ny årstid, nu går man ju även in fysiskt. Från att ha tillbringat den mesta tiden utomhus kryper vi nu in i våra hem och grannarna ser man inte röken av igen förens till våren. Kanske lite väl överdrivet men lite så är det ju faktiskt. 

Jag blir sugen på att boa om här hemma, göra det lite höstmysigt. Samlade lite inspiration på pinterest, gillar som vanligt den naturliga lugna färgbasen som går i grått, beige och lite nuderosa.

Har några projekt jag är sugen på att ta tag i här hemma, är sugen på att byta våra ytterdörrar och vill även lyfta in några gamla dörrar in i huset som vi bar ut när vi köpte huset, ge dem en uppfräschning kanske i någon annan färg än vitt. Men först av allt kommer vi nog att ta tag i köket, är så sugen på att göra om lite där. Jag vill ha ett runt bord, har länge tänkt mig att det vore fint i vårt lilla kök. Min man är inte lika övertygad så här blir det övertalning. Sen skulle jag vilja kakla om, byta lampa och måla väggarna...men vi börjar med bordet. 

4 kommentarer:

 1. Fler inlägg!! Så kul och inspirerande att läsa! Kram Julia.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Julia, tack för dina peppande ord. Jag är verkligen sugen på att komma igång igen efter lite bloggvila...och hejaropen hjälper till på vägen! Kram

   Radera
 2. Runda bord is da shit 👍🏻! Önskar verkligen att vi hade plats för ett stort runt matsalsbord.. Puss på dig! 😘

  SvaraRadera
 3. Dags för en höstkampanj! Med rabattkoden ALBA får du 35% rabatt på vårt fraktfria sortiment. Varför inte ett 10-pack Mirakelsvampar för 35:- eller en iPhone/Android laddkabel av hög kvalitet för under 40-lappen? Titta in på www.vardagsbutiken.se redan idag och avgör själv!

  SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA...JAG BLIR SÅ GLAD OM DU SKRIVER EN RAD!