torsdag 6 december 2012

V Å R T A V E L L I S T V Ä G G


Igår fick vi äntligen upp våra tavellister på väggen och vi blev jättenöjda med resultatet. Tycker det är fint när man sätter dem så här flera tillsammans. Tanken är att det ska vara en levande vägg där grejerna byts ut med jämna mellanrum....man hittar ju oftast en massa nytt man vill ha in i inredningen och det känns smidig att bara kunna ställa upp saker på en hylla istället för att spika i väggen varje gång man vill ha förändring. 
Länge har vi känt att vårt vardagsrum kännts lite kalt och tråkigt, men nu fick vi ett helt nytt liv i rummet. Åh vad det är kul att pyssla!

2 kommentarer:

 1. Vet inte alls om det här är något som intresserar dig men det är värt ett försök. Jag är flickvän till David som var aktuell i media i våras (tv4,aftonbladet osv) och håller nu på med en insamling så att han kan få träffa sin riktiga mamma för första gången på snart 21 år.

  Det spelar ingen roll om du bara vill skänka 1 krona eller 10, allting gör skillnad. Om hela stockholm skulle kunna avge 1 krona vore han redan påväg nu. Vore iallafall supergulligt om du vill hjälpa till att ge min pojkvän världens finaste julklapp.

  http://eemmaaj.blogg.se/2012/december/skank-en-gava.html#comment

  Där finner du länken till inlägget med mer information och även kontaktuppgifter.

  Kram Emma

  SvaraRadera
 2. Hej Emma!
  Finns så många bedragare där ute så tyvärr skänker jag inga pengar så här. Skänker istället till barncancerfonden. /Sofia

  SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA...JAG BLIR SÅ GLAD OM DU SKRIVER EN RAD!