torsdag 24 januari 2013

F A B R I K E N - O R D N I N G & R E D A


Då var det dags för mig att komma igång med FABRIKEN inlägg. Jag fick för någon vecka sedan mail om att jag hade blivit antagen att bli medlem i FABRIKEN och tycker det ska bli så kul med lite olika teman framöver. Idag är temat ordning & reda, något jag älskar! 
På jobbet är jag den som alltid har ett välstädat skrivbord och har pärmar uppmärkta med samma fina ettiketter. Jag måste ha anteckningsblock utan linjer och så måste jag ha rosa post it lappar de gånger jag använder mig av det. Måste också ha en särskild svart penna med spets 0,5mm...annars typ dör jag. Har en kollega som alltid skrattar åt mig och jag vet att vissa grejer är lite sjuka men det känns bara så skönt att ha denna ordning omkring sig och så blir tillvaron lite vackrare med rosa post it lappar :)
Hemma älskar jag också att ha ordning. Jag tycker om fina askar och boxar, dymon är ett kärt redskap, synlig veckoplanering på griffeltavla, leksakerna som förvaras i gamla trälådor och kläderna ska helst hänga i färgskalan. När jag har denna ordning, då mår jag som bäst.....MEN...det finns för lite tid i mitt liv sen jag blev småbarnsförälder och jag känner dagligen en frustration att jag inte har tid och möjlighet att hålla den ordning jag vill ha och ibland är det total kaos här hemma. Så jag drömmer vidare om extra tid, tid att strukturera upp vårt hem så var sak har sin plats, allt ska vara uppmärkt och tydligt och jag ska inte behöva lägga någon tid efter att leta efter saker....det kommer att bli så bra!


5 kommentarer:

 1. Jättefint inlägg. Och välkomment till Fabriken.

  Kul idé med glossyboxarna, för det är väl det??
  Tycker just att detta är det bästa med glossybox, just boxarna..

  SvaraRadera
 2. Tack Anna, vad glad jag blir av din kommentar :)
  Ja det är glossyboxar, jag har dem lite här och var i hemmet. De är verkligen superfina. Innehållet har ju varit av blandad kvalitet och tyvärr tycker jag att det har blivit sämre och sämre. Hoppas det inte fortsätter så.

  Var inne och kikade på din blogg, fin!
  Den kommer jag att följa.

  Ha en bra dag i vintersolen.

  SvaraRadera
 3. Så fint du gör, pysselfia! Kramkram fr mig.

  SvaraRadera
 4. Ja, visst är det härligt med ordning och reda! Gillar din griffeltavla. Skönt att kunna se vad som sker i veckan och ett extra plus att alla i familjen kan ta del av den. :)

  Fina bilder! Ska kika runt lite till.
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 5. Kul att du gillar min griffeltavla. Det är riktigt skönt att hela familjen kan se vad som händer i veckan och längst ner får äldsta sonen rita något nytt varje vecka.

  Kul med nya läsare av bloggen, välkommen och titta gärna in igen på min blogg.
  Tack för din kommetar.

  Ha en fortsatt skön söndagskväll.
  /Sofia

  SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA...JAG BLIR SÅ GLAD OM DU SKRIVER EN RAD!