torsdag 2 maj 2013

S T I L L E B E N


 
 


   foto och styling: Sofia A, fialinsstil.blogspot.se

STILLEBEN är dagens tema i FABRIKEN. Och oj vad jag gillar stilleben och att få komponera ihop prylar. Jag gick in så i stillebenbubblan här på förmiddagen att jag nästan glömde bort tid och rum...men så emellanåt sprack bubblan när barnen lekte och leken gick överstyr. En 4 åring med vattkoppor, fast pigg som vanligt, och en liten vild 1 åring, ja den kombinationen är annat än lugn. Blev ett gäng nya blåmärken på dem båda :)
Men jag ville bara fortsätta och bygga fler och fler och fler stilleben, men fick till slut hejda mig själv när det va dags för lunch...mina barn var nog sjukt hungriga...hade visst missat lunchtiden med råge. Men så blir det lätt när man gör man tycker är sjukt roligt, tiden rinner lätt iväg.

Hoppas ni gillar mina små stilleben.
För fler stilleben kika in på FABRIKEN.

Ha en skön kväll!
Sofia


10 kommentarer:

 1. Men du vilket inspirerande inlägg! Vi är lika samma där,för oj vad jag gillar att gruppera och komponera! Fina bilder.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad glad jag blir! Kul att du gillar. Ja visst är det så himla kul att pilla med sånt här. Med två barn svansandes kring benen ska jag nog vara glad att det blev ngt foto utan en liten hand i vänstra hörnet eller legobit som kommer inflygandes i bilden ;)

   Radera
 2. Så flott inspirasjon ☺ Elsker farger og materialene du bruker. Klem til deg, Kjersti

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja det är prylar från mitt hem jag gillar. Klem tillbaka

   Radera
 3. Det här är så fint och man ser verkligen att du gillar det du gör!
  Heja!
  u.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Ulrika! Kul om det är så, att det lyser igenom hur mycket jag gillar det här. Tyvärr är jag lite av en perfektionist och känner mig aldrig klar eller riktigt nöjd. Vill åt den perfekta bilden men sen när man sitter i photoshop ser man att det är ngn grej som ligger fel eller att man inte får bort tillräckligt mkt gult i bilden. Men det är då man får lära sig att bara släppa det o köra på det man gjort. Barnen måste ju tas om hand också ;) kram

   Radera
  2. Känner igen det du skriver om att man har visionen om att allt ska vara "perfekt"...

   Tycker du lyckades riktigt bra, bilderna är verkligen inspirerande!

   Radera
  3. Men tack snälla du! Vad glad jag blir av dina ord.
   Kram Sofia

   Radera
 4. Hej, så fina kompositioner och bilder!

  Tror du skulle gilla den vita enkla men fint stylade tvårummaren som Alvhem hade ut till försäljning i måndags. Jag har med den i gårdagens inlägg. Om du vill kika gärna in på min blogg.

  Ha en fin kväll!
  Camilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!
   Ja, har sett bilder från denna lyan ute på pinterest. Superfin!
   Ha en bra dag. Kram

   Radera

KOMMENTERA GÄRNA...JAG BLIR SÅ GLAD OM DU SKRIVER EN RAD!