fredag 31 maj 2013

T Ä V L I N G H O O K S H E R R G Å R D
  


 foton: lånade från Hooks Herrgård

Håll nu i er, fredagshumöret är på topp och jag är glad att kunna presentera en ny tävling som  
Hooks Herrgård så generöst har sponsrat. Du har nu chansen att vinna en övernattning för två personer med frukost på Hooks Herrgård.

Jag älskar miljön på Hooks Herrgård. Här gifter sig kontrasterna mellan gammalt och modern på ett sådant härligt sätt. I huvudbyggnaden som har anor från 1300- talet får man uppleva riktig gammal Herrgårdsmiljö medans man i konferensbyggnaden kan njuta av ljus, fräsch och modern inredning. Om du är golfare kan du dessutom passa på att kombinera övernattningen men en härlig golfrunda på någon av Hooks två golfbanor. Är du inte golfare kan du bara njuta av den härliga småländska naturen, ta en promenad eller ro med en eka i Hokasjön.

Allt du behöver göra för att delta i tävlingen är att kommentera i kommentarsfältet nedan varför just du är värd en avkopplande helg med övernattning och frukost på herrgården. Du ska även gilla och dela inlägget på Facebook. (Glöm inte att skriva ditt namn tydligt) 

*Tävlingen pågår t o m. den 21/6  2013 kl, 12.00. Vinnaren kommer meddelas här på bloggen när tävlingen är över. Vinnaren utses av mig och Hooks Herrgård. Beslut kan ej överklagas.

17 kommentarer:

 1. Som nybliven mamma till en liten flicka och allt vad det innebär, sömnlösa nätter, en kropp som inte riktigt är med;), och kampen att räcka till :) ( har en dotter till och en bonuspojk skulle en weekend med mannen min sitta såå bra för att hitta energi och kunna ägna lite egen tid till barnens fina pappa:)
  // Marie

  SvaraRadera
 2. Så vackra bilder! Härlig tävling, jag vill gärna vara med:

  Här hemma har vi nu en intensiv period med en kull på 9 valpar och våra två vuxna hundar. Och med 3 söner i familjen som nu är stora men ändå kräver sin tid så blir det alldeles för lite tid för mannen min och jag på tu man hand. Det skulle det vara underbart att kunna överraska honom med en övernattning på detta fina ställe.
  Kram Suss

  SvaraRadera
 3. Vilken plats, bilderna är verkligen jättefina och kan bara tänka mig hur herrgården upplevs på plats.

  Jag har glädjen av att ha en pappa som ställer upp så fort något behöver fixas och lagas eller lösas. Sedan jag och min syster flyttat hemifrån, för över ett decennium sedan har han fått renovera två lägenheter, laga tre bilar och dessutom tagit oss på semester till både när och fjärran. Han har samtidigt tagit hand om sitt eget hus med stor trädgård och båt med nybyggd brygga (alltid ett nytt projekt). Nu fyller jag jämnt i sommar och kommer ha min fest i mitt föräldrahem, hos min pappa. Jag vet att han direkt kommer ställa upp och hjälpa till med tält, möbler, mat och allt som behöver fixas.

  Till poängen: Det hade varit så himla kul att få ge honom en avkopplande herrgårdsweekend som tack för allt han gör för mig! Att hans sambo dessutom kommer från Hook-trakten ser jag bara som grädde på moset! Tack för en trevlig tävling! /Hanna

  SvaraRadera
 4. Jamen jag vill verkligen vinna en weekend på HOOKs Herrgård. Åt min mamma och pappa, för att de alltid ställer upp på mig och min syster och våra familjer. De har gett oss all den tid de kan och är mer än generösa. Jag delar på FB.

  SvaraRadera
 5. Mitt liv varit tufft o tungt
  Nu börjar komma på fötter
  Detta ställe vackert o lugnt
  Vila o vara för mig som är trötter
  Behöver från stressiga vardagen "försvinna"
  Snälla låt mig vinna :)

  Helena Östring

  SvaraRadera
 6. Säger till min kära gubbe visst vore det Mumma,
  att Hooks Herrgård besöka tillsammans med sin gumma.
  Den 12 maj för 40 år sedan vi sågs för första gång.
  minns att han sjöng för mig Vilma och Freddes sång.
  Han sjöng "Hej Vilma, jag knackar på din Dörr",
  från Flintas serie, jag hade hört den förr.
  Nu får vi hoppas på att Hooks o Fialins vinst blir min,
  så vi kan fira alla år tillsammans i Härliga Småland om jag Vinn.
  Anita Karlsson

  SvaraRadera
 7. För 40 år sedan jag min fru hitta,
  i 31 år har vi varit gifta.
  När jag av henne fick min första blick,
  blev det som för Kungen, det sa klick.
  Fira detta på Hooks Herrgård vad tycks?
  Visst vore det för paret Karlsson lite extra lyx.
  Nils Håkan Karlsson
  emmaboda8@hotmail.com

  SvaraRadera
 8. Kanske kan jag locka min älskade till ett frieri. Det vore underbart att få gifta sig på HOOK.
  EN vackrare plats är svår att hitta. Sjön med sitt glittrande vatten, golfbanerna med utmaningar och den helt underbara maten i restaurangen där alla bord har sjöutsikt. Tänk att får valsa i gamla matsalen till ett live band. Det är HOOK som jag vill ha det. Tänk om ........!

  SvaraRadera
 9. När vi för ett år sedan skulle flytta ihop , var det ingen som trodde det skulle bli Hook !
  Mitt emellan Växjö och Jönköping hittade vi vårt paradisställe Utsikten !
  Svårt att inte bli förälskad i denna plats och denna härliga miljö......njuter varje morgon
  När man kliver ur sängen och kikar på den härliga vyn....
  Golfen är vårt stora intresse i bägge våra familjer och våra golfbanor bjuder på utmaningar
  Varje runda, så,bra skick.
  Hooks Herrgård bjuder på härlig njutning och upplevelser för alla sinnen året runt , allt från julfirande, till After Work, modevisningar, skidturer, äventyr, och en massa roliga golf tävlingar !
  Jag skulle vilja ge min sambo en weekend för att han fick mig att flytta hit , vi längta hem till Hook varje gång vi reser bort !

  SvaraRadera
 10. Ända sedan 1970 har Hook varit ett andra hem. Växte upp med att åka på sportlov till detta paradis. Jag glömmer aldrig lukten av rena lakarn i sängarna, eller doften av god mat, värmen från öppna spisen och att sitta och kura skymning med en god fetistas bulle. Sommrarna blev en helt ny upptäckt i slutet på 70-talet med golf på en 11 håls golfbana. Golfen växte och med den HOOK det blev 27 hål och idag två stora fina banor. Att njuta av HOOK blir inte så ofta nu. Det blir liksom inte av..... Trotts att jag vet att det fortfarande är ett paradis. Mina föräldrar är idag 76 och 78 år vi pratar ofta om HOOK allt roligt vi gjorde. Jag skulle vilja ta dem med dit att få uppleva igen se det nya och njuta av det gamla.
  Johanna Pettersson Norrköping

  SvaraRadera
 11. Jag skulle vilja överraska min man med en skön vistelse på herrgården och förstås få njuta av den själv. Äta gott, njuta av de vackra omgivningarna och få koppla av. Detta efter en intensiv vinter och vår med mycket arbete.
  Elga Holm

  SvaraRadera
 12. Jag älskar miljön på Hooks Herrgård!! Det är så underbart fint där. Har varit där ett flertal ggr och skulle gäran tillbriinga ännu en fast då övernatt med min älskling så att han oxå kan försåt hur fint där är . En underbart avkoppling tillsammans med kärlek på ett underbart ställe!

  SvaraRadera
 13. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 14. har förälskat mig i bilderna på din blog om Hooks Herrgård, det ser alldeles underbart ut. Nu är jag ingen golfare, men ser att det finns andra spännande och relaxande aktiviteter, ja varför inte bara NJUTA.
  Hoppas jag och min man har turen att få åka till Hooks Herrgård och uppleva dess atmosfär... äta mat i den vackra matsalen, ta en roddtur på Hokasjön och på resan hem en tur förbi Kosta glasbruk.
  Ett unikt tillfälle för rekreation både för kropp och själ och möjligheten att få rå om varandra, denna gången utan barn.

  SvaraRadera
 15. Jag skulle så gärna vilja vinna en weekend på Herrgården! Min man har jobbat kvällsskift i över ett år, så vi har bara träffats på söndagar och över telefon. Han jobbar när jag sover och jag jobbar när han sover. Vi ser verkligen fram emot de 2 veckorna när vi har semester tillsammans. Fast tänk om vi vann då skulle han få ta en dags semester och följa med till Hook.

  SvaraRadera
 16. Oj jag glömde att skriva att på fb heter jag Monica Carlsson. Nässjö

  SvaraRadera
 17. Jag skulle vilja vinna denna weekend för att överraska min underbara sambo som under två års tid, när jag studerat, varit min klippa i alla lägen och även försörjt mig. Nu skulle jag vilja ge tillbaka lite och visa hur mycket jag uppskattar honom. Denna weekend skulle även passa perfekt för att fira mitt nya jobb och att jag för två veckor sedan tog examen. Har slitit som ett djur i tre veckors tid och suttit och jobbat till elva, tolv om kvällarna och helgerna, vilket resulterat i att jag knappt sett min sambo, så detta skulle vara perfekt för att vara ner lite och bara njuta av varandra. Stor Kram // Frida

  SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA...JAG BLIR SÅ GLAD OM DU SKRIVER EN RAD!