onsdag 19 juni 2013

L E V A K U N G S L A D O R - G O T L A N D  

 foto: Sofia A, fialinsstil.blogspot.se

Ska du till Gotland i sommar får du inte missa detta fantastiska ställe som ligger precis utanför Visby. Leva Kungslador. Gamla lador med en underbar innergård. I ladorna hittar ni bageri och restaurang, gårdsbutik, husfabrik, utställningar och vissa dagar loppis. Allt i en underbar stil som tilltalar mig, underbar miljö både inomhus och utomhus. 
Vi passade på att äta deras supergoda buffé till lunch och efter det fick barnen leka i den härliga trädgården på innergården. 
En utflykt hit är ett måste om du ska till Gotland!
  
Här hemma ha vi idag börjat slipa golvet i vår hall själva, vi tröttnade på att golvsliparen aldrig kunde komma och tog tag i det själva...så nu är renoveringen igång igen och det råder total kaos här hemma. Men jag hoppas snart att kaoset övergår till ordning och reda och att jag kan visa er lite nya foton av vår uppfräschade hall.

2 kommentarer:

 1. Jag ska inte till Gotland i sommar, men efter den här bildinspirationen har jag lust att ta båten över på studs. Så fint. Och perfekt med glashus nu, i augusti blir det nog svettigt..
  Och ditt Chanel avundas jag också, kanske lättare att ta tuben in till NK än att dra till ön...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du det är så fint och ännu finare är det i verkligheten. Jag älskar Gotland! Alltid när vi varit där blir vi sjukt sugna på att skaffa stuga där. Men det är lite meckigt med att man aldrig kan spontanåka utan alltid måste boka färja.
   Jag blir avis på dig som bara kan ta tuben in till NK och alla andra butiker i Sthlm city. Jönköping börjar bli en stor stad men vissa butiker saknar jag som byredo, svenskt tenn osv. Men man kan ju inte få allt eller hur ;) får götta mig i det när jag väl är i Sthlm istället. Ha en fin midsommar Anna! Kram

   Radera

KOMMENTERA GÄRNA...JAG BLIR SÅ GLAD OM DU SKRIVER EN RAD!