måndag 4 mars 2013

S A N K T J Ö R G E N S P A

Jag har haft en sådan underbar helg!
Jag och min vän Katrin har spenderat helgen på Sankt Jörgen Spa i Göteborg.

(Jag har varit på spa men har tyvärr inga bilder ifrån själva spadelen, vi gick dit utan telefon för att stänga av all stress vilket var bra...men det känns tråkigt att inte kunna visa er, ni får åka dit helt enkelt)

Vi började lördagen med lite shopping inne i Göteborg och efter det tog vi bilen ut till Sankt Jörgens. Vi började med en sparitual och vi valde Energy paketet. Det var mycket växlingar mellan kallt och varmt. Från den hetaste bastun ner i en liten pol som skulle likna en isvak och det satte verkligen igång cirkulationen och energin i kroppen. Fotbad, ångbastu, ett kallt eldrum där man fick ligga på varma vattensängar och lyssna på den en sprakande eld, en underbar utomhuspol som liknade en varm isländsk rykande källa. Man kom in i ett sånt avkopplande mood, alla som var där gick in i en slags dvala och man kände verkligen av lugnet. 
Vi tog också varsin ansiktsbehandling och vi var allt annat än snygga när vi kom ut från behandlingarna, vi var sönderklämda men i alla fall rena i våra små nyllen, ha ha.

På kvällen väntade trerättersmiddag och vi var så trötta efter allt spaande att vi tog upp efterrätten på rummet. Sen var det ju det här med sömnen, det var nog det som jag hade sett fram mest emot eftersom jag är småbarnsmamma och aldrig får sova ut ordentligt. Men nej då, först vaknade jag kl 4...lyckades somna om men var sen klarvaken kl 6, högst irriterande. Men jag kunde i alla fall vila.
Sen tog vi en härlig frukost i deras mysiga restaurang och solens strålar letade sig in och gav den där extra energin man behöver så här års. Efter det löpning på gymet för att sedan fortsätta vår sparitual några timmar och avslutade sedan med en god ceasarsallad i deras lounge innan det bar iväg hemåt igen. 

Jag ger Sankt Jörgen Spa toppbetyg, underbart spa, hotell och fantastisk service. Jag som har problem med magen hade tänkt att jag bara skulle kunna äta lite potatis och vitt bröd, men de var så gulliga och lagade specialkost till mig som min mage tålde. Tummen upp helt enkelt. Boka, ni kommer inte att bli besvikna!

Tack Katrin för en härlig tjejhelg, mer sådana här helger tack!


4 kommentarer:

 1. Låter som en underbar helg! Härliga bilder!
  Så fin blogg du har, kram Suss

  SvaraRadera
 2. Tack Suss!
  Ja en skön helg som jag gärna snart kör en repris på.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ah, så läckert!!! Vilken topphelg!

  Kram
  Lotta

  SvaraRadera
 4. Ja Lotta...sådana här helger vill man genast ha fler av. Kanske en resa till NYC snart, du kan säkert ge en massa bra tips??!

  Kram Sofia

  SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA...JAG BLIR SÅ GLAD OM DU SKRIVER EN RAD!